Over DD

DD werd opgericht in september 2018 door Femke De Houwer.

Over Delle Dita

DD werd opgericht in september 2018 door Femke De Houwer. Femke is van kindsaf een enorme dierenvriend met een hart voor alle dieren, groot en klein.

Ik ben in aanraking gekomen met shiatsu omdat ik op zoek was naar alternatieven voor de behandeling van mijn paard en hond. Beide hebben een aantal medische problemen waarvan de dierenartskosten erg opliepen.

Mijn dieren kregen erg zware medicatie voor de kiezen die telkens een hoop nevenwerkingen meebrachten. Na verloop van tijd stelde ik mij echt de vraag of dit niet op een andere manier kon worden benaderd.

Door een toeval maakte ik kennis met `Equina´, opgericht door Evy Macquoy. Na een basisworkshop shiatsu voor paarden en honden wist ik meteen dat ik dit de rest van mijn leven wilde doen. Ik heb mijn leven omgegooid en mij meteen ingeschreven voor de opleiding `Shiatsu Pro Paarden´. In de toekomst wil ik ook nog de `Shiatsu pro honden´ starten.

Ik ben nu student `Shiatsu voor paarden´ bij `Equina Academy´, erkend door de `Belgische Shiatsu Federatie´ en ook als enig paarden- en hondenshiatsu opleidingsinstituut erkend door het `agentschap Ondernemen en innoveren´ van de Vlaamse overheid. Ik heb met de aanvang van mijn studie ook `Delle Dita´ opgericht. Delle Dita is de Italiaanse vertaling voor `vanuit de vingers´. Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk (SHI = vinger en TSU = druk). Elke cursusdag leer ik nieuwe inzichten en technieken om u en uw paard een kwaliteitsvolle service te bieden.

Shiatsu bij Paarden

Wenst u meer informatie of wil u graag een afspraak maken? Aarzel dan niet op contact op te nemen.
Ik help u graag verder.

0494 / 63 05 48